SHTEPIA GO

Perdhesa: Erembrojtes, Qendrim Ditor, Kuzhine, Plus 2 x Dhoma, Banjo, WC, 2 Terasa exlusive dhe komunikimi vertikal.

Kati: Dhome Nate exlusive me garderobe, banjo dhe ballkon, Plus 2 Dhoma nate, Dhome Pune dhe Banjo.

Info: Viber dhe Tel 0038649214020

C E N T I M E T R I

Ylli SHAQIRI Architect