London home

4 night rooms and massive sweet dining room (4 DHoma gjumi) Good accessibility ( Qasje e lehte ne te gjitha kthinat) Great visibility ( Pamje e mire nga brenda) Two enter doors ( Dy hyrje) Utility Room (Dhoma ndihmese) 3 Bathrooms (3 Banjo) Open Kitchen with big food table & Island table (Kuzhine e hapur me ishull dhe tryezari) London Style Fantastic vertical communication (Shkalle exlusive)

Architecture and interior by: CENTIMETRI 2016, Prishtinë, Kosovo.
Info. +37745512345 Viber / Tel. +38649214020

Copyrights-NSHP CENTIMETRI