E M P E R A D O R HOTEL

So proud! First place! 🏆
Happy to announce that CENTIMETRI has just won the first place in this competition for designing the district with lovely villas in Tirana, just opposite side of TEG.
The competition was spread quite wide including great other companies from London, Rome, Istambul, Tirana and Pristina.
We thank God, we give all credits to all people involved in our journey.
CEO Ylli Shaqiri Architect
Krenari dhe knaqesi te ju njoftoj qe sapo morrem lajmin se jemi perzgjedhur kompania fituese per hartimin e master planit dhe komplet projektit per distriktin me villa exlusive ne Tirane, Lunder.
Lagjia do jete ngjitur me qendren tregetare TEG, aty ku edhe ndodhen vilat me te bukura deri tani.
Konkursi ishte korrekt, ne kishim fat te merrnim fillimisht mandatin per t’u futur ne kete gare me shume kompani prestigjioze nga shume vende te botes, qe pas 90 dite me ndihmen e Zotit e bem fitore.
Falenderoj Zotin dhe te gjithe ata qe ishin te involvuar ne kete udhetim. Thjeshte CM ka ekipe te mrekullueshme.
CEO Ylli Shaqiri, Arkitekt