Duplex Penthous/Pjesa e dytë

Zona: 250 m2

Vendndodhja: @eastgateliving. mk

Prezantohen: Dhoma e ngrënies, Winetek Purò Lounge dhe Terracë

Investor: Dashmir Istrefi

Projekti: @centimetri_architecture

Projekt-propozim.