Dhomë gjumi mbretërore Master

Prezantimi: Dhoma e gjumit me madhësi mbreti, garderoba e gruas dhe garderoba e burrit.

Zona: 76 katrore

Vendndodhja: Rezidenca e gjelbër mbretërore

Investitorët: Priv é