General

Well done Villa SB / 25

Private Sallon and more Constructed carefully by our lovely team. Interior: @centimetri_architecture Project: Villa G Duty: Realizing luxury interior Location: Pristina Investor: Skender Bajrami Architect: Ylli SHAQIRI Year:2020

Dhomë gjumi mbretërore Master

Prezantimi: Dhoma e gjumit me madhësi mbreti, garderoba e gruas dhe garderoba e burrit. Zona: 76 katrore Vendndodhja: Rezidenca e gjelbër mbretërore Investitorët: Priv é

Pollo Home

Furniture Showroom Area: 4000 sqm Location: Podujevë Project Proposal C E N T I M E T R I 2020

KONSULENCË-CONSULTING

Si këshilltarë, ne i ndihmojmë klientët tanë të marrin vendime më të mira për hapësirat e tyre ku jetojnë dhe veprojnë. Përmes kshillimeve ne ju ndihmojmë që mos të bëni zgjedhje të gabuara , por gjithmonë të ndaheni të kënaqur nga përzhgjedhjet e juaja përfundimtare. As a consultant, we help our customers to make a …

KONSULENCË-CONSULTING Read More »

DIZAJN-DESIGN

Dizajni është me rëndësi të veçant ngase, përmes dizajnit bëhet promovimi i bizneseve, organizatave, firmave, byrove etj. Ne me çdo kusht mundohemi që bizneset e juaja me  anë të dizajnit të arrijnë promovim sa më të lartë. Design is of particular importance as, through the design it could be the promotion of businesses, organizations, firms, …

DIZAJN-DESIGN Read More »

ORGANIZIM-MANAGING

Shpesh herë  dëshironi të startoni punimet por nuk dini se nga cila punë të filloni, atëherë ju duhemi ne që të organizojmë punët tuaja në mënyrë që të kurseni kohë dhe para. Often you want to start the work but you do not know which job to start first, then you need our help to …

ORGANIZIM-MANAGING Read More »

EKSTERIER-EXTERIOR

E bukura dhe interesantja janë ato që gjithmonë na e tërheqin syrin.Rëndësia e Eksterierit është e madhe, sepse po bërë një eksterier të bukur dhe të veçant do mbahet mend nga shumë gjenerata dhe emri i klientit tonë do mbesë gjall për sa të jetë edhe vetë objekti,e ne dimë saktësisht të bëjmë një vend …

EKSTERIER-EXTERIOR Read More »