“Cdo situate kërkon një arkitekturë të re”-Jean Nouvel.-Ashtu si Nouvel ka thënë kur do herë që ju duhet një arkitekturë e re “YlliARCHITECTS & CM” janë gjithmonë aty.
“YlliARCHITECTS & CM ” është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe Dizajnerësh që i ka fillimet e saj në vitin 2004. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf, menaxhim ka krijuar një filozofi totalisht të re të Arkitekturës në Kosovë.

YlliARCHITECTS & CM, kjo studio urbane sjell edhe ide-mësime nga Universitetet TU Wien, CEU Hungar dhe AF Zagrebi.Klientët tanë janë frymëzimi ynë për ide dhe projekte të reja.
Realizimi në mënyrë cilësore është detyra jonë.Shtëpia është streha e paqes dhe e qetësisë së çdo kujt, funksionaliteti, cilësia, estetika, vendndodhja dhe komoditeti janë specialiteti ynë.
Çdo kërkesë e juaja, preferencë ose dëshirë e gjen një koresponduese në punën tonë.

YlliARCHITECTS si shoqëri aktive tani më ofron edhe kshillime dhe rekomandime se si munde të duken ambientet e juaja banimore, familjare, shoqërore, intime e private.
Kompania jonë ju ofron prevojën e duhur në këtë lami.
Qëndroni lidhur ngushtë me Centimetrin që të informoheni sakt.

Për informacione të mëtutjeshme mos hezitoni të na kontaktoni.

“Each new situation requires a new architecture”-Jean Nouvel . – As Nouvel said any time that you need new architecture   “YlliARCHITECTS & CM” are there. Our urban studio works since 2004 with a  team of Architects, Engenerings and Designers Zagreb which brings knowledge from TU Wien, CEU Hungary and AF Zagreb. Regarding to all we know, according to the instruction is that a house is a shelter of peace, tranquility, full quality and to any functionality, aesthetics and comfortability are those elements that go beyond creativity and imagination. So our starting points are goals, strategies and expectations, but we pass them to create a new and better reality. Into everything we do, clients come to our first priority. We are organized around any relationship with customers. Our ability to work together as integrated is our team main goal. The focus of our urban study, is the leadership to serve our customers effectively wherever they need our services. “YlliARCHITECTS & CM ” architecture reflects our knowledge of how people and organizations use and experience place and space. As consultants, we help our clients to make better decisions about their houses and their businesses. We design interior spaces for living and working. As urban designers, we know exactly how to bring forward the experiential attributes in order to make a place memorable and attractive completely!

So we are they who plan every inch of your space , while you dear customer are always our inspiration.Themelues :
CEO Ylli SHAQIRI
Architect / Owner